hamburger.menu

Topkwaliteit met een scherpe prijs bij je multimerkenhersteller

Kwaliteit, originele wisselstukken, knowhow én een voordelige prijs …
Bij een multimerkenhersteller kan je vertrouwen op een ijzersterke service voor elke wagen.

Multimerkhersteller

Bij veel bestuurders leeft de perceptie dat je van een multimerkenhersteller niet dezelfde kwaliteit kan verwachten als bij een officiële automerkverdeler. Misschien wordt er ‘geknoeid’? Dat is onterecht, want gekwalificeerde herstelbedrijven die niet aan een merk verbonden zijn, zetten eveneens professionele vaklui in.

De sterkte van SchadeNet

Multimerkenherstellers die binnen een keten actief zijn, hoeven op geen enkel vlak onder te doen voor de officiële merkgarages. SchadeNet hanteert dezelfde kwaliteitsnormen voor het uit te voeren werk. Medewerkers krijgen degelijke opleidingen en de infrastructuur van elke partner voldoet aan strikte regels op het vlak van duurzaamheid en milieu. Een andere belangrijke troef: de tarieven liggen beduidend lager dan bij een merkgarage. Bovendien worden er zelfs herstellingen uitgevoerd in opdracht van officiële verdelers.

Met originele wisselstukken

Een lagere prijs betekent niet dat er minderwaardig werk wordt afgeleverd of dat er onderdelen van een bedenkelijke kwaliteit gebruikt worden. Ook multimerkenherstellers monteren in je auto originele wisselstukken volgens de specificaties van de constructeurs. Op dat vlak is er totaal geen onderscheid.

Perfecte kleur

Hetzelfde verhaal geldt voor het spuitwerk in de carrosserie-afdeling, waar de experts van SchadeNet eveneens precisiewerk afleveren. Je mag er zeker van zijn dat je wagen in de exacte kleur wordt gelakt. Hiervoor wordt een spectrometer gebruikt die de koetswerklak analyseert. Het laat toe de originele tint volgens de fabrieksspecificaties aan te maken. Na de herstelling zal je geen kleurverschil merken.

Alle merken onder een dak

Het grootste voordeel van een multimerkenhersteller is dat je er met elke auto terechtkan. Dat is ook handig voor bedrijven met een vloot wagens van verschillende merken. Zij kunnen zo op één vertrouwde partner rekenen, waardoor de administratie en de opvolging eenvoudiger verlopen.

Goed om te weten