Zeker bij autoschade.
  • Schadenet Green Facilities

  • Duurzaam

Disclaimer

De informatie op deze site (teksten en beeldmateriaal) valt onder Copyright© van Schadenet B.V. De informatie op deze website wordt beschikbaar gesteld door Schadenet. Hoewel uiterste zorg wordt besteed om de inhoud van deze site zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk te maken, blijft het mogelijk dat informatie is opgenomen die incorrect, incompleet of verouderd is. Aan de geboden informatie kunnen geen rechten worden ontleend en Schadenet is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van de informatie.

Auteursrechten
Schadenet behoudt zich het auteursrecht op de via www.schadenet.be verstrekte informatie inclusief beeldmerken, logo's en fotomateriaal, uitdrukkelijk voor. Het is derhalve niet toegestaan de informatie anders dan voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van Schadenet B.V.

Privacy
Schadenet hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van de website. De door u verstrekte persoonsgegevens ten behoeve van vragen of schademeldingen worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de melding of vraag.