Zeker bij autoschade.
  • Schadenet Green Facilities

  • Duurzaam

Schadenet is een professionele keten van carrosseriebedrijven in Nederland en België

Schadenet is een transparante organisatie met duidelijke communicatielijnen. Door de grote mate van flexibiliteit en kwalitatief hoogstaand vakwerk onderscheidt Schadenet zich in de automobielbranche. Alle locaties bieden snelle en vlotte service, maken gebruik van uiterst moderne apparatuur en kunnen bogen op een jarenlange ervaring. Een efficiënte uitvoering van het schadeherstel maakt het mogelijk hoge kwaliteit tegen een gunstig prijsniveau aan te bieden. De medewerkers zijn professioneel en vakkundig, terwijl uiteraard maatschappelijk verantwoord wordt gewerkt. 

Schadenet zet zich in om het milieu zoveel mogelijk te ontlasten. Dat doet Schadenet door gebruik te maken van technieken en producten met oog en verantwoordelijkheid voor het milieu. Bovendien loopt Schadenet vooruit op het gebied van groen schadeherstel. Alle franchisenemers repareren onder milieunormering, keurmerk en regelgeving als Eurogarant of Avicar Plus, milieuvergunning en -certificaat.

Het MVO-beleid van Schadenet is gericht op het vinden van de juiste balans tussen de zorg voor haar medewerkers, het milieu en haar winstgevendheid (People, Planet en Profit).