hamburger.menu

Over SchadeNet

SchadeNet, zeker bij autoschade

Blik op milieu en toekomst

SchadeNet heeft milieu en duurzaamheid hoog op de agenda staan.

Je kan je schadedossier volledig digitaal opstarten via de online aangifte. Daarnaast herstellen wij kostenbesparend en schadelast-beperkend. We trachten het gebruik van nieuwe onderdelen tot een minimum te beperken, en ons energieverbruik en afval te reduceren. Alle SchadeNet-herstellers volgen de opgelegde regelgeving en beschikken over de nodige keurmerken als Eurogarant, Avicar Plus, Long Life Repair … Het hele netwerk heeft het certificaat ‘Duurzaam repareren’ behaald. 

Vervangend vervoer

Je valt niet zonder vervoer tijdens de reparatie. Al onze vestigingen hebben vervangend vervoer.

Indien je dit wenst, kan je gebruik maken van vervangend vervoer tijdens de duur van de herstelling. Zo blijf je te allen tijden mobiel. Als vervangend vervoer worden uitsluitend voertuigen ingezet met een lage milieubelasting. Er staat altijd passend vervangend vervoer voor je klaar.

Pick-up & Delivery service

Je hoeft niet meer te rijden met je schadewagen. Wij komen je wagen ophalen en terugbrengen.

Heeft je wagen grote schade of kan je je moeilijk verplaatsen? Dan biedt SchadeNet de mogelijkheid om je wagen op te pikken en terug te bezorgen. Schade aan je wagen komt altijd ongelegen, maar SchadeNet neemt je alle zorgen uit handen.

Snelle en perfecte service

Je krijgt snel je wagen terug. Bovendien is onze service gegarandeerd in één keer goed.

Wij streven naar een perfecte service en kwaliteit. We maken gebruik van de modernste apparatuur en machines. Een efficiënte en duurzame uitvoering van de herstelling maakt het mogelijk hoge kwaliteit aan te bieden tegen een gunstige prijs. Elke carrosserie beschikt ook over een flex-office waar je in alle rust kan werken en genieten van een heerlijk kopje koffie. Een ideale service wanneer het om een kleinere herstelling gaat, zoals het Smart en Cosmetisch herstel waarbij je je wagen de dag zelf nog terug krijgt. 

Altijd in je buurt

Je vindt altijd een carrosseriebedrijf in je omgeving. SchadeNet is de grootste schadeherstelketen van de Benelux.

In België zijn ruim twintig bedrijven aangesloten bij SchadeNet. Zo is er altijd wel een hersteller in de buurt. Wij herstellen de schade aan je wagen vakkundig en snel. Daarnaast assisteren wij je graag bij alle administratieve en financiële afhandelingen.