hamburger.menu

Slim onderweg

Hoe kan je jouw technische kennis op de weg verhogen? Hoe rem je op gladde wegen?

Van technische reportages tot veiligheidstips, met deze informatie ben je slim onderweg.

apps in wagen

4 nuttige toepassingen voor in de wagen

Ben je veel met de wagen onderweg? Privé en/of professioneel? Dan komen deze apps gegarandeerd van pas.

Lees meer
Winterbanden

Winterbanden: do's-and-don'ts

De discussie over winterbanden … Je kent het wel. Volgens sommigen kan je niet zonder op koude dagen. Anderen vinden ze nutteloos in onze zachte winters. SchadeNet geeft een antwoord op veelgestelde vragen. Oordeel zelf of de aankoop voor jou de moeite loont!

Lees meer
Accu winter

Hoe overleeft je autobatterij de winter?

Met een platte of defecte autobatterij eindigt je autorit nog voor die begint. Liever geen ellende? Ga aan de slag met de volgende tips. Zo geraak je zelfs bij bar winterweer altijd vlot weg.

Lees meer
Auto winter

Is je auto klaar voor de winter?

Een platte batterij, dichtgevroren sloten, gladde wegen … de winter brengt automobilisten vaak in de problemen. Maar het kan ook anders, mits een goede voorbereiding. Met deze 6 tips maak je je wagen ‘winterproof’.

Lees meer
Autoschade op vakantie?

Autoschade op vakantie? Geen stress dankzij deze tips.

Je vertrekt met je volgeladen wagen naar een hemels oord voor een zalige zomervakantie. Maar dan, een klein ongeval. Blikschade aan je wagen. Weg holiday vibes? Tuurlijk niet! Met deze tips is de situatie eens zo snel opgelost.

Lees meer
Verre autoreis voor de boeg? Bereid je wagen voor!

Verre autoreis voor de boeg? Bereid je wagen voor!

Als je een verre autoreis plant, denk je aan eten, drinken, pauze nemen, afkoelen … toch? Wel, niet alleen jij, ook je wagen blijft best in topvorm gedurende de reis. Met een goede voorbereiding vermijd je problemen onderweg. Enkele tips!

Lees meer
ADAS

Jouw veiligheid met een optimaal ADAS-systeem

De huidige wagens maken steeds meer gebruik van ‘Advanced Driver Assistance Systems’ (ADAS). Die systemen staan de bestuurder bij in gevaarlijke of kritieke situaties. Daarom is het belangrijk dat die technologie altijd optimaal werkt en na schade opnieuw wordt gekalibreerd.

Lees meer
Multimerkhersteller

Topkwaliteit met een scherpe prijs bij je multimerkenhersteller

Kwaliteit, originele wisselstukken, knowhow én een voordelige prijs … Bij een multimerkenhersteller kan je vertrouwen op een ijzersterke service voor elke wagen.

Lees meer
Een polijstbeurt maakt je auto glanzend en krasvrij

Een polijstbeurt maakt je auto glanzend en krasvrij

Is het koetswerk van je wagen zijn glans kwijt of staan er krassen op? Een polijstbeurt verwijdert al die beschadigingen en laat de lak weer glimmen als nieuw.

Lees meer