hamburger.menu

Michelle Coornaert

“De herstelling verliep heel vlot. Ik ben bijzonder tevreden met het resultaat. De wagen was ook gewassen, altijd prettig om die zo netjes terug te krijgen.”

“Herstelling piekfijn en auto netjes gewassen.”

  • Ongeval met bumperschade
  • Traditional repair
  • Klant van SchadeNet Carrosserie Vandenbussche in Gullegem

 

“Toen de temperaturen begin dit jaar onder nul doken, heb ik een klein ongeval gehad. Ik reed een rotonde op, maar de auto voor me stopte plots. Ik heb nog geremd maar ben beginnen slippen en heb vervolgens de wagen aangereden. De voorbumper van mijn auto was beschadigd. Ik contacteerde de garage, ze stelden de schade vast, namen foto’s en overlegden met de verzekering. Toen de verzekering groen licht gaf, heeft SchadeNet Carrosserie Vandenbussche uit Gullegem me zelf gebeld om een afspraak te maken. Ik kon gelukkig al snel bij hen terecht.”

 

“Als zelfstandige kinesitherapeute werk ik elke dag van 8u30 tot 20 uur. Het was heel handig dat ik de wagen voor mijn werkdag kon binnenbrengen. De praktijk waar ik werk, is op 20 minuten rijden. Ik was dan ook blij dat ze zo flexibel zijn en ik meteen over een vervangwagen kon beschikken. De herstelling verliep heel vlot. Het was een aangename verrassing dat mijn wagen al voor het einde van de week hersteld was. Ik ben bijzonder tevreden met het resultaat. De wagen was ook gewassen, altijd prettig om die zo netjes terug te krijgen.”