hamburger.menu

SchadeNet Dalle

SchadeNet Dalle

Aalterbaan 181
9990 Maldegem
België

Openingsuren

ma-vr: 08.00u - 18.00u
za-zo: gesloten

Welkom bij SchadeNet Dalle in Maldegem

SchadeNet Carrosserie Dalle is een bedrijf actief in voertuigherstel sinds 2009. Ze voeren kwalitatief hoogwaardige herstellingen uit aan personen- en bestelwagens van alle merken voor zowel professionele als particuliere klanten. Ze werken reeds jaren voor verscheidene vlootbeheerders, verzekerings- en leasingmaatschappijen.

Deze vestiging beschikt over een moderne werkplaats en hooggeschoolde technici die, dankzij hun jarenlange ervaring en continue opleidingen, gebruik maken van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen om o.a. traditioneel herstel als Smart en One Day Repair, vlekkeloos uit te voeren.

Tevens maken ze gebruik van de meeste duurzame producten en technieken beschikbaar op de markt. Hierdoor wordt het milieu maximaal ontlast en dragen ze op een positieve manier bij aan een klimaat van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Deze hersteller draagt milieunormeringen, keurmerken en regelgeving hoog in het vaandel. Het certificaat Eurogarant waarover ze beschikken, is het bewijs van hun voortdurend commitment.

Ruime openingstijden, klantvriendelijkheid, volwaardig vervangend vervoer en ondersteuning bij administratieve zaken mag je zonder meer verwachten.

SchadeNet  Carrosserie Dalle maakt deel uit van SchadeNet België sinds 2019.

 

SchadeNet – Zeker bij Autoschade