Zeker bij autoschade.
  • Schadenet Green Facilities

  • Duurzaam

Waarom Schadenet

Schadenet is een transparante franchiseorganisatie. Door de grote mate van flexibiliteit en kwalitatief hoogstaand vakwerk onderscheidt Schadenet zich in de automotive markt. Uw wagen geaccidenteerd? Bij Schadenet bent u aan het juiste adres.

Wij maken gebruik van de modernste apparatuur en machines. Een efficiënte uitvoering van de schadeherstelling maakt het mogelijk hoge kwaliteit tegen een gunstig prijsniveau aan te bieden. De medewerkers zijn professioneel, gebrevetteerd en vakkundig.

Schadenet zet zich in om het milieu zoveel mogelijk te ontlasten. Dat doet Schadenet door bij herstelling gebruik te maken van technieken en producten met oog en verantwoordelijkheid voor het milieu. Alle franchisenemers herstellen onder milieunormering, keurmerk en regelgeving als Eurogarant of Avicar Plus, milieuvergunning en -certificaat.

Het MVO-beleid van Schadenet is gericht op het vinden van de juiste balans tussen de zorg voor haar medewerkers, het milieu en haar winstgevendheid (People, Planet en Profit).

Contacteer het Schadenet hoofdkantoor België
Koningin Astridlaan 6
2830 Willebroek

T: +32 (0)3/860.61.59
info@schadenet-belgië.be