hamburger.menu

Carrosserie Centrum nieuw lid van Carr&Repair

In augustus 2021 trad Carrosserie Centrum uit Hoogstraten toe tot Carr&Repair. Dat zorgde in de zaak van Daan Aerts meteen voor extra volume, vooral klanten met leasingwagens uit de buurt ontdekten deze kwaliteitscarrosserie via Carr&Repair. Ze vinden het super handig dat ze niet ver hoeven te rijden om snel en degelijk geholpen te worden.

Carrosserie Centrum

Flexibel, snel en degelijk

Bij Carrosserie Centrum staan ze in voor alle carrosserieherstellingen van alle merken. Met hun eigen takeldienst en een ruim arsenaal aan vervangwagens helpen ze klanten snel uit de nood. Dat is trouwens een van hun troeven: ze zijn flexibel, snel en zorgen op heel korte termijn voor een vlekkeloze herstelling. Ze nemen ook glasherstellingen voor hun rekening, de airco, richten bedrijfswagens in en zetten het chassis op zijn plaats. 

Gekozen voor Carr&Repair

“In 2020 waren de gevolgen van corona ook voor ons voelbaar”, zegt zaakvoerder Daan Aerts, “we waren toe aan een heroriëntering. Ik vroeg me af hoe we meer volume konden binnenhalen en besloot in zee te gaan met Carr&Repair. Zij hebben uitgebreide contacten met leasingmaatschappijen, leveranciers en verzekeraars. Je voelt meteen dat ze heel betrokken zijn bij de carrossiers. Ze zijn helemaal mee met de uitdagingen waar een carrosserie vandaag voor staat en wat de next steps zijn. Zonder loze beloftes maken ze het mogelijke waar. Op de eerste vergadering die ik bijwoonde, kregen we de doelen van Carr&Repair helder verwoord. Zoals: tenderen op nieuwe leasingmaatschappijen. Wat we samen willen bereiken, is dus bijzonder zichtbaar en meetbaar, heel motiverend.”

Meteen op de kaart gezet

Daan: “Van de vorige groepering waarbij ik aangesloten was, zag ik weinig meer dan de factuur die ze stuurden. Bovendien hadden ze Carrosserie Centrum totaal verkeerd gepositioneerd op hun digitale kaart, we zaten ergens ver in Limburg, waardoor we geen klanten aantrokken. Carr&Repair heeft ons meteen juist op de kaart gezet en we kregen onmiddellijk klanten met leasingwagens over de vloer.” 

Nood aan een hersteller in de streek

Carrosserie Centrum bestaat sinds december 2016 toen Daan Aerts zijn intrek nam in een leegstaand carrosseriebedrijf met 8 werkbruggen. “Er was in onze streek nood aan een degelijke hersteller. Ik zag meteen het potentieel en heb mijn kans gegrepen. Op het einde van mijn eerste werkjaar had ik al 3 extra mensen in dienst. Vandaag werken we hier met 6 en zijn we bijzonder blij met onze toetreding tot Carr&Repair.”