hamburger.menu

Carr&Repair op kruissnelheid

Om ervoor te zorgen dat er in heel België voor iedere bestuurder een kwaliteitsvolle carrosserie in de buurt is, breidde Carr&Repair haar betrouwbare netwerk de laatste 18 maanden uit met liefst 11 nieuwe leden. Een succesverhaal dat het aantal Carr&Repair carrosseriebedrijven in heel België op 30 brengt. En daar stopt het niet.

groei

Momenteel zoekt Carr&Repair nog een zestal carrosseriebedrijven om hun netwerk te vervolledigen in Brussel, Brabant, midden Limburg, Doornik/Bergen, het zuiden van de provincie Namen en de provincie Luxemburg. Zone Manager Mélissa Bonura: “We willen deze zones liever vandaag dan morgen invullen. Hoe sneller ons netwerk volledig is, hoe beter dat is voor onze klanten.”

Bij het aanwerven van nieuwe leden gaat Carr&Repair zeker niet over 1 nacht ijs. De ligging, de nodige certificaten, alle merken herstellen, reputatie en de wil om te innoveren spelen mee. Zit alles goed, dan volgt de onboarding en krijgt het nieuwe lid toegang tot opleidingen, commerciële ondersteuning en marketingtools.

Op de vraag hoe Carr&Repair haar verdere toekomst ziet, antwoordt Directeur Marc Bauduin: “We hoeven niet eindeloos uit te breiden. We hebben onze target op maximum 37 leden gezet, daarmee dekken we alle zones in België en zijn onze leden geen concurrenten voor elkaar. Dat levert voor iedereen op de langere termijn de beste resultaten.”

Wens je beroep te doen op de voordelige service van Carr&Repair?