hamburger.menu

Een snelle weg voor Mercedes-reserveonderdelen

Carr&Repair heeft de handen in elkaar geslagen met de dealergroepen CAR Avenue en Hedin voor een snellere levering van Mercedes-onderdelen. Carr&Repair-leden profiteren ook van gunstige prijzen en ondersteuning bij elektronische problemen.

Mercedes

Carrossiers weten dat het erg moeilijk is om snel aan Mercedes-onderdelen te komen. Om dit probleem te verhelpen, is Carr&Repair in België een nationaal samenwerkingsverband aangegaan met twee grote groepen officiële Mercedes-dealers, die de aangesloten carrosseriebedrijven sneller van reserveonderdelen zullen voorzien.

‘CAR Avenue’ en ‘HEDIN’

CAR Avenue is een Franse multimerkengroep met een zeer groot aantal Mercedes-dealers in Frankrijk, maar ook met 9 garages in Wallonië. De Zweedse groep Hedin exploiteert 16 Mercedes-dealers in Vlaanderen. De overeenkomst tussen deze twee grote autoconcerns en Carr&Repair zorgt ervoor dat alle Belgische leden snel en efficiënt Mercedes-onderdelen kunnen verkrijgen. 

Tijd- en kostenbesparingen

Behalve tijdswinst bij de levering van onderdelen, stelt de slagkracht van CAR Avenue en Hedin hen ook in staat te onderhandelen over groothandelsprijzen tegen preferentiële tarieven. Dit is ook een voordeel voor de carrosseriebedrijven in de Carr&Repair-groep, wat resulteert in hogere marges voor de aangesloten werkplaatsen.

Elektronische ondersteuning

Een ander voordeel van het partnerschip tussen Carr&Repair, CAR Avenue en Hedin is dat herstellers kunnen profiteren van technische ondersteuning in geval van elektronische voertuigproblemen. Dit is belangrijk, aangezien bekend is dat voertuigen na koetswerkreparaties vaak elektronisch opnieuw moeten worden gereset. Carr&Repair-carrossiers genieten van bevoorrecht contact met de dealers van de CAR Avenue- en Hedin-groepen die over de laatste elektronische updates van de fabrikant beschikken.

Winnend partnerschip over de hele lijn

Kortom, het partnerschip tussen Carr&Repair, CAR Avenue en Hedin zorgt voor een snellere levering van Mercedes-onderdelen, en een hogere rentabiliteit voor de carrosserieherstellers dankzij een voordelige prijsstelling en een betere kwaliteit van het werk dankzij de elektronische expertise van de Mercedes-dealers.