hamburger.menu

Nieuw in ons netwerk: Carrosserie Hoefkens

Wie in de ruime buurt van Herenthout het koetswerk van zijn wagen wil laten herstellen of zijn bestelwagen willen laten herspuiten, kan rekenen op het vakmanschap van Carrosserie Hoefkens. Deze ervaren carrossier is sinds kort lid van Carr&Repair. Zo kunnen ook klanten uit de Kempen rekenen op een feilloze herstelling en service.

 Carrosserie Hoefkens

Het familiebedrijf Carrosserie Hoefkens is een vaste waarde in Herenthout. Het was in 1989 - 35 jaar terug -  dat de ouders van Glenn Hoefkens (31) de zaak opstartten. Sinds dit jaar is Glenn aan boord als werkplaatsverantwoordelijke. Glenn is elke dag actief met zuignap, folie en verfspuit en stuurt de 4 medewerkers op de vloer aan. Terwijl zijn moeder en zaakvoerder Els Van Asbroeck instaat voor de afspraken, administratie, boekhouding, HR, enz.

Herstelling, belettering, herspuiten

Bij Carrosserie Hoefkens kan je als particulier of bedrijf terecht voor herstellingen aan het koetswerk, de belettering of het herspuiten in de kleuren van je zaak. Uiteraard hebben ze ook vervangwagens klaarstaan zodat je niet zonder vervoer zit. Ze herstellen alle merken en werken met originele wisselstukken. Het herstellen en herspuiten van vrachtwagens vertegenwoordigt zowat de helft van hun omzet.

Permanente opleidingen

Om bij te blijven en hun klanten de beste service te kunnen bieden, volgen de werkmannen regelmatig opleidingen zoals HEV hybride elektrische voertuigen of ‘Uitdeuken zonder spuiten’. Ook via opleidingen van de verfleverancier blijven ze op de hoogte van de nieuwste technieken.

Kwaliteit en tevreden klanten

“Het belangrijkste in onze job is kwaliteit nastreven en tevreden klanten”, zegt Glenn. En laat net dat ook de leuze van Carr&Repair zijn. Daarom passen ze zo goed in het netwerk van Carr&Repair dat hiermee haar dekking in de Kempen verzekert.

Klantenbestand laten groeien

Toetreden tot Carr&Repair was een initiatief van Glenn, een mooie kans voor Carrosserie Hoefkens om het klantenbestand verder uit te breiden. De gunstige voorwaarden die Carr&Repair bood, overtuigden zaakvoerder Els om met Carr&Repair in zee te gaan.