hamburger.menu

Nieuwe vestigingen in provincie Luik

Sinds deze zomer is het netwerk van Carr&Repair in de provincie Luik uitgebreid met 4 extra carrosserieën. Het zijn Automoteurs Awans, Automotors Noël Waremme, Automotors Verviers en Carrosserie Schu Herstal, alle 4 maken deel uit van de groep Autosphere. Dat is een netwerk van 33 concessiehouders in de provincies Luik en Luxemburg voor de merken Volkswagen, Renault, Dacia, Sangyong, SEAT, SKODA, Audi en VW bedrijfsvoertuigen.

autosphere

Dat brengt het aantal Autosphere carrosserieën in het Carr&Repair netwerk op 5, nadat Autosphere Carrosserie Seraing als eerste toetrad begin 2020. Het is op basis van deze succesvolle samenwerking dat nu deze 4 carrosserieën het voorbeeld van Seraing volgen.

Christophe Huon Manager aftersales bij AutoSphere: “We zijn blij deel uit te maken van de dynamische groep die Carr&Repair is en staan klaar om nieuwe klanten te verwelkomen. Deze  kunnen dankzij ons uitgebreid wagenpark altijd rekenen op een vervangwagen. Samen met Carr&Repair dienen wij hetzelfde doel: ten dienste staan van de klant en deze verder helpen. Met het recentste materiaal en onze expertise die we up-to-date houden via opleidingen. Met deze 4 erbij is er in de provincie Luik altijd een betrouwbare carrosserie in de buurt.”