hamburger.menu

Welcome to the family! Carrosserie Aerts vervoegt ons netwerk

Dit voorjaar vervoegde Carrosserie Aerts uit Zutendaal het groeiende Carr&Repair netwerk. Met dit nieuwste partnership staat de teller nu op 32 carrossiers verspreid over het hele land. Voor zaakvoerder Nicolas Heyman zijn de extra klanten en de waardevolle informatie-uitwisseling de grootste troeven van de samenwerking.

Carrosserie Aerts

Meer voor vloten werken

Nicolas Heyman:”We wilden deel uitmaken van een commercieel netwerk om meer voor vloten te kunnen werken. Dat is gelukt, want sinds onze toetreding tot het netwerk hebben we er een groot fleetbedrijf als klant bijgekregen. Met dank aan Mélissa en Marc van Carr&Repair die hiervoor het pad hebben geëffend.” 

Best practices delen

Daarnaast is de informatie-uitwisseling heel interessant. “Op de regionale en nationale meetings hoor je hoe het er in andere provincies aan toe gaat. Je pikt er altijd iets van op. Welke uurlonen zijn er gangbaar, welke verzekeringsmaatschappijen zijn prominent, hoe zit het met de evolutie van elektrische voertuigen? Dan zie je dat er grote verschillen zijn tussen Antwerpen en Limburg bijvoorbeeld. Als je een carrossier zonder netwerk bent, zal je dat niet zo snel te weten komen.”

Tendenzen meegeven

Naast zijn job als zaakvoerder is Nicolas ook bestuurslid van de beroepsvereniging Febelcar voor Limburg en Brussel. “De tendenzen die ik daar oppik, neem ik op mijn beurt mee naar de vergaderingen van Carr&Repair. Zo is meteen het hele netwerk op de hoogte.”