hamburger.menu

Carrosserie Heyman, powered by Aerts

Het was begin 2022 dat Nicolas Heyman en zijn partner Patricia Bauwens Carrosserie Aerts in Zutendaal overnamen, deze zaak bestond ruim 40 jaar. In april 2023 sloten ze aan bij Carr&Repair. Nu twee jaar na de overname gaan ze onder hun eigen naam verder. En delen ze hun plannen om hun bedrijf futureproof te maken met de aanleg van een nieuwe parking van 1100m² zonnepanelen, publieke en private laadpalen en thuisbatterijen.

Heyman

Nieuwe naam en toekomst voor carrosserie Aerts

Carrosserie Heyman weet goed weg met het zware plaatwerk: aanbouwdelen chassis, flanken en deuren vervangen. Daarnaast zijn ze ook een kei in richtwerk: zoals het rechten van het chassis. Ze doen aan Smart Repair, koplampen en velgen herstellen ze als nieuw. Ook voor polijsten en uitdeuken zonder spuiten kan je er terecht. Op dezelfde plek in Zutendaal installeerden ze hun 2e bedrijf: Autoglas Atelier Zutendaal. Hier kan je je autoruit te laten herstellen of vervangen. Als extra service kan je bij Carrosserie Heyman ook nieuwe banden laten plaatsen. Ze bieden ook een vervangwagen aan, zo hebben ze 11 personenwagens en 1 lichte vrachtwagen ter beschikking van hun klanten.

Handen uit de mouwen

Het team dat het koetswerk van je auto als nieuw maakt, is 5 man en 1 vrouw sterk. Patricia ontvangt de klanten en start de schadedossiers op. Nicolas maakt de bestekken, staat in voor de facturatie en steekt ook graag de handen uit de mouwen: hij draait parttime mee in de werkplaats met 4 medewerkers. Klanten die wensen te wachten of te werken tijdens hun herstelling kunnen dat in de wachtruimte met wifi en koffie.

Groepsuitstraling en meer

Carrosserie Heyman trad toe tot het Carr&Repair netwerk in april 2023. Nicolas: “We zochten een kwalitatief commercieel netwerk waarbij we konden werken voor verschillende vloten en vonden dat bij Carr&Repair. Nog een sterk punt is de groepsuitstraling van Carr&Repair. En dat we genieten van interessante leveranciersafspraken zoals voor de aankoop via Axalta van Spies Hecker verf, een topmerk.”

Duurzame plannen

Wat zijn de plannen voor de toekomst? Nicolas: “Ons bedrijfspand krijgt een grondige renovatie. Er komt een parking voor zo’n 40 wagens. Begin 2025 leggen we zonnepanelen op het dak. We gaan ook laadpalen installeren en een thuisbatterij.”