hamburger.menu

Carr&Repair klaar voor de toekomst

Op 24 augustus 2021 vond de algemene vergadering plaats van Carr&Repair in het Van der Valk hotel in Diegem. Een blij weerzien met iedereen, waaronder ook enkele nieuwe leden. Op deze jaarlijkse meeting hebben we weer heel wat afspraken gemaakt om onze werking te versterken. En achteraf was er natuurlijk tijd om bij te babbelen onder de collega’s!

Algemene vergadering van Carr&Repair

Raad van Bestuur

Na heel wat officiële formaliteiten en financiële beslissingen was het tijd om onze nieuwe raad van bestuur te verkiezen. Het komende jaar zullen dit Christine Bosch van carrosserie Vanden Bussche, Bram Vandenbussche van carrosserie Vandenbussche, Luc Beckers van carrosserie Dirix Dammage Facilities en Arnaud Kahia van carrosserie Nice Cars zijn. Zij zullen samen met Marc Bauduin en Henri de Hemptinne de werking van Carr&Repair voor hun rekening nemen. We wensen hen veel succes en bedanken hen voor het engagement. 

Carr&Repair in beweging

Ook aan onze gezamenlijke marketing en communicatie werd gewerkt. Via verschillende online en offline kanalen zullen we het komende jaar vooral focussen op het uitbreiden van ons klantenbestand naar fleet- en leasingmaatschappijen op nationaal niveau. Om deze doelgroep nog beter te servicen gaan wij ook actief prospecteren naar nieuwe leden in Wallonië. Zo kunnen we onze landelijk dekking nog beter garanderen.

Om deze groei en de vele technologische evoluties kracht bij te zetten zullen de Carr&Repair-leden dan ook kunnen genieten van commerciële en digitale opleidingen. We schakelen ook externe expertise in om ons serviceniveau naar B2B-klanten naar een nog hoger niveau te tillen. Denk maar aan Teledesk en Xsolutions voor een 24/7 bereikbaarheid.

Onder een nieuwe naam

Een nieuwe aanpak, een nieuw elan… en nu ook onder een nieuwe vlag. Om onze groei in Franstalig België te ondersteunen kiezen we ook voor een volledig nieuwe naam, nog steeds ondersteund door de Nederlandse tak van SchadeNet. In deze nieuwsbrief leest u er meer over. Plannen genoeg om er opnieuw een vruchtbaar jaar van te maken!